Megszerezhető jogosítványok

Vezetői tanfolyamok Eger és Gyöngyös városában a Gombály Autósiskolában

Tanfolyamaink

A Gombály autósiskola 7 féle kategóriában indít vezetői tanfolyamokat Eger és Gyöngyös városában.

Saját gépkocsi parkkal, tapasztalt oktatókkal segítünk, hogy gyorsan és biztonságosan tanulhass vezetni az általad választott járműtípuson. Az e-learning tananyag óriási segítség a kresz elsajátításához és a sikeres vizsgázáshoz. Oktatóink felkészültsége és segítőkészsége pedig garancia a biztos jármű kezelésre és a sikeres forgalmi vizsgára.

KÉRJ VISSZAHÍVÁST

Kérdésed van? Kérj visszahívást. Munkatársaink és oktatóink válaszolnak minden kérdésére.

  A-kategória

  Az „A” kategóriás vezetői tanfolyam elvégzésével vezethető járművekről, a vezetői tanfolyam részleteiről és vizsgára bocsátás feltételeiről részletes leírást és árakat a tovább gombra kattintva kaphatsz. A tanfolyam Eger és Gyöngyös városában érhető el.

  Tovább olvasom

  A1 kategória

  Az „A1” kategóriás vezetői tanfolyam elvégzésével vezethető járművekről, a vezetői tanfolyam részleteiről és vizsgára bocsátás feltételeiről részletes leírást és árakat a tovább gombra kattintva kaphatsz. A tanfolyam Eger és Gyöngyös városában érhető el.

  Tovább olvasom

  A2-kategória

  Az „A2” kategóriás vezetői tanfolyam elvégzésével vezethető járművekről, a vezetői tanfolyam részleteiről és vizsgára bocsátás feltételeiről részletes leírást és árakat a tovább gombra kattintva kaphatsz. A tanfolyam Eger és Gyöngyös városában érhető el.

  Tovább olvasom

  B kategória

  A „B” kategóriás vezetői tanfolyam elvégzésével vezethető járművekről, a vezetői tanfolyam részleteiről és vizsgára bocsátás feltételeiről részletes leírást és árakat a tovább gombra kattintva kaphatsz. A tanfolyam Eger és Gyöngyös városában érhető el.

  Tovább olvasom

  C kategória

  A „C” kategóriás vezetői tanfolyam elvégzésével vezethető járművekről, a vezetői tanfolyam részleteiről és vizsgára bocsátás feltételeiről részletes leírást és árakat a tovább gombra kattintva kaphatsz. A tanfolyam Eger és Gyöngyös városában érhető el.

  Tovább olvasom

  CE kategória

  A „CE” kategóriás vezetői tanfolyam elvégzésével vezethető járművekről, a vezetői tanfolyam részleteiről és vizsgára bocsátás feltételeiről részletes leírást és árakat a tovább gombra kattintva kaphatsz. A tanfolyam Eger és Gyöngyös városában érhető el.

  Tovább olvasom

  D kategória

  A „D” kategóriás vezetői tanfolyam elvégzésével vezethető járművekről, a vezetői tanfolyam részleteiről és vizsgára bocsátás feltételeiről részletes leírást és árakat a tovább gombra kattintva kaphatsz. A tanfolyam Eger és Gyöngyös városában érhető el.

  Tovább olvasom

  Hívjál minket

  +36 20 365 2524

  +36 70 455 7128
  HÉTFŐTŐL-PÉNTEKIG (08:00-18:00)

  ÜGYFÉLFOGADÁS
  Technika Háza
  3300 Eger, Klapka György u. 1.
  HÉTFŐ: (12:00-16:00)
  CSÜTÖRTÖK: (08:00-12:00)

  E-mail címünk:

  Jelentkezés