E-titán rendszer

Online oktatóanyag a KRESZ vizsgához

Mi az e-learning?

Az e-learning a legfejlettebb informatikai és oktatás-módszertani technológiák hatékony alkalmazása a távoktatási folyamatban, a legmodernebb eszköze annak, hogy hatékonyan és szabadon lehessen tanulni a számítógépen. Az e-learning képzések elektronikus úton közvetítik a tartalmakat, amelyekhez interneten keresztül lehet hozzáférni.

Az e-learning alkalmazása világszerte dinamikusan növekszik és egyre inkább általánosan alkalmazott és kifejezetten eredményes képzési formává válik, elsősorban a felsőoktatás, a felnőttoktatás és a vállalati képzések területén.

A tananyagok a szöveges információk mellett multimédia-elemek, interaktív animációk, szituációs gyakorlatok alkalmazásával teszik könnyen befogadhatóvá és hatékonyan elsajátíthatóvá az ismereteket. Az igazi e-learning tananyagok egyik legfontosabb ismérve a folyamatos interakció, amely egyrészt „ébren tartja” a tanuló figyelmét, másrészt lehetővé teszi az előrehaladás fokának, illetve a tananyag elsajátításának mérését, regisztrálását. Így tehát sokkal többről van szó, mint egyszerűen elektronikus úton, illetve interneten megvalósuló információátadásról.

A tanuláshoz csak egy számítógép és egy internetes böngésző szükséges. A tananyagok és a megjelenítésükhöz szükséges keretrendszer az e-learning szolgáltatónál vannak telepítve. Ezek interneten keresztül érhetőek el, így nincs szükség sem speciális szoftverek telepítésére, sem mély informatikai ismeretekre a tanuláshoz. Az e-learning olyan távoktatást valósít meg, amely egyszerre nyújt maximális szabadságot és rugalmasságot a tanulónak és naprakész, objektív ellenőrzési lehetőséget a képző szervezetnek.

Az autósiskola által megrendelt e-learning tanfolyam elvégzéséhez a tanuló regisztrációs levelet kap, melynek segítségével a rendszerbe belépve a tanulásra rendelkezésre álló idő alatt tetszőleges időbeosztással elvégezheti a képzést. A teljes körű hatósági képzést megvalósító tanfolyam elvégeztével a rendszer előállítja a hatályos rendelkezéseknek megfelelő, elektronikusan aláírt képzési igazolást, melyet elektronikus formában megküld a vizsgaközpontnak, valamint letölthetővé tesz a tanuló és iskolavezetője számára. Ezek után tudja a képzőszerv a KRESZ vizsga időpontját megkérni.

A Gombály Autósiskola az elméleti tandíj befizetése után biztosítja Tanulói számára a 90 nap/60 óra, vagy a 180 nap/75 óra elérhetőségű hatósági elméleti képzést elsősegély tananyaggal együtt. Ezen felül amennyiben szükséges, térítésmentes pótóra hozzáférést adunk (30 nap/10 óra) tanulóinknak. Iskolánknál folyamatosan biztosítjuk az elméleti oktatókkal való konzultációs lehetőséget az e-learning tanfolyam ideje alatt.

Jó felkészülést és sikeres KRESZ vizsgát kívánunk!